Köszöntő
Bemutatkozás
Grafológia
A grafológia előnyei
Szolgáltatások
Referenciák
Vélemények
Árjegyzék


 Cím: 1027 Budapest,
 Margit krt. 50-52.

 Tel: 06 (1) 201-79-80

 E-mail-cím:  grafologia@ibisz.hu

Mildner

Testfestő Oktatás és Rendezvényszervezés

A Kristály program

Varga Antal
Ügyvezető igazgató
Országos Takarékszövetkezeti Szövetség

"Az utóbbi évek egyik legpozitívabb döntését hoztam meg, amikor megbíztam Mildner Katalin grafológust a cégnél dolgozó munkatársaim kézírás-elemzésével. Elsődleges célom a vezetői képességek feltárása, valamint az egyes tagok együttműködése és motiválhatóságának felmérése volt. Az eredmények minden tekintetben igazolták számomra az elvégzett munka hitelességét.
Amit kaptam: lelkiismeretes, igényes munkavégzés, magas szakmai felkészültséggel."

Czibulka Ákos
NC and C Könyvvizsgáló Kft.

"Gyakorló cégvezetőként sokszor kerültem olyan helyzetbe munkaerő kiválasztásnál, hogy az általam ismert részinformációk alapján kellett döntenem. A felvétel során a legnehezebb egy rövid beszélgetés alapján és a "feltupírozott" önéletrajzokból eldönteni a jelöltről, hogy alkalmas-e a meghirdetett pozícióra.
A grafológiai elemzést felhasználva ez a döntési dilemma megoldhatóvá vált számomra. Az elemzést saját magamon is kipróbálva rendkívül meggyőzőnek találtam, és mint objektív és hiteles eljárást mai napig igénybe veszem."

Dr. Huszár László
Pszichiáter, hypnoterapeuta
Med-a-Trend Kft.

"Pszichiátriai munkám során sikerrel tudom használni a grafológiai személyiségkép eredményeit, melyek az általam felállított diagnózis során megerősítést nyernek. Az emberi lélek összetettségét és mélységét vizsgáló módszerek közül az egyik legátfogóbb képet a grafológiai elemzés nyújtja. Mildner Katalin szakmai felkészültsége a grafológián túl széleskörű pszichológiai ismeretet tartalmaz, mely megkönnyíti számomra is az egyes emberek motivációinak, gátlásainak, belső konfliktusainak feltárását."

Gerendás Péter
Zenész, énekes, dalszövegíró

"Mildner Katalin készített rólam egy átfogó grafológiai elemzést, amelyben sok új összefüggést láttam meg, és mindenben magamra ismertem. Nagyszerű, kedvességgel, empátiával átitatott, kiváló szakember."